Informations générales:

INCHECKEN

Kan vanaf 15u. In functie van beschikbaarheid kan u eventueel vroeger inchecken. Dit kan echter nooit gegarandeerd worden.

UITCHECKEN

Voor 10u. Om wachttijden aan de receptie te vermijden, kan u vóór het ontbijt al afrekenen, dan hoeft u bij vertrek enkel nog uw sleutel af te geven aan de receptie.

BAGAGE

Bij aankomst in het hotel vóór
15 uur, kan u uw bagage opbergen in onze bagageruimte. Op de dag van vertrek kan u uw bagage terug in de bagageruimte plaatsen en zo nog van een dagje Oostende genieten. Laat nooit waardevolle goederen achter in de bagageruimte. De directie is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal.

PARKEREN

Het hotel beschikt over
19 ondergrondse garageplaatsen,
9 buiten parkingplaatsen
en 21 plaatsen in de Vinci parking aan het hotel. Alle plaatsen zijn betalend en op reservatie. Bij aankomst in het hotel dient u zich eerst aan te melden aan de receptie alvorens de parkingplaats in te nemen.

RESTAURANT

Het hotel beschikt niet over een à la carte restaurant. Wij serveren een vast dagmenu in ons restaurant. De menu kan u terugvinden aan de receptie of in de liften. Omdat wij steeds met dagverse producten werken, dienen alle maaltijden vooraf gereserveerd te worden.

MIDDAGMAAL: aanvang tussen 12u00 en 13u00 AVONDMAAL:  aanvang tussen 18u30 en 19u30 MENU WIJZIGINGEN: dienen steeds vooraf te worden doorgegeven aan de receptie, zoniet kunnen wij tijdens de dienst zelf niet meer garanderen dat er nog een aanpassing kan worden gedaan aan het menu.

RECEPTIE

Onze receptie is 24/24uur geopend. Om veiligheidsredenen sluiten wij de ingang van het hotel tussen 24u en 06u. De voordeur is dan enkel te openen met de sleutelkaart van uw kamer of aanbellen om onze nachtwaker de deur te laten openen.

VREEMDE VALUTA

Vreemde valuta kunnen in het hotel niet gewisseld worden. U vindt een wisselkantoor op het Sint Petrus en Paulusplein 19, dagelijks geopend van 09u00 tot 18u00, behalve op zondag.

WEKDIENST

Uw wektijd kan u laten instellen door onze receptiemedewerkers of U kan dit zelf instellen via uw telefoontoestel in de kamer.

ANNULEREN

Kan kosteloos tot 48u voor aankomst, behalve indien u hebt gekozen voor ons Non-refundable tarief. Voor het terugstorten van een betaald voorschot rekenen wij € 25.00 administratiekosten aan. Een betaald voorschot kunnen wij bijhouden voor een volgende reservatie. In geval van annulatie tijdens uw verblijf, zal de volledige reservatiewaarde in rekening worden gebracht als kost voor de annulatie en gederfde winsten.

ONTBIJT

Van 07u30 tot 10u wordt het ontbijt geserveerd in het restaurant Mozart. Voor het ontbijt zijn er geen gereserveerde plaatsen, u kan een tafel kiezen naar keuze. Het ontbijt is in buffetvorm en volledig in zelfbediening. Er staan verschillende automaten ter beschikking voor de koffie, thee of fruitsap. Indien u vroeg moet vertrekken kan u ter plaatse met onze nachtwaker een beperkt ontbijt afspreken, in geen geval is het dan mogelijk om warme gerechten te bekomen.

HUISDIEREN

Wij verwelkomen graag uw viervoeter in onze standaardkamers. In onze executive kamers zijn huisdieren niet toegelaten. Indien u uw huisdier alleen achterlaat in de kamer zal onze poetsdienst uw kamer (om veiligheidsredenen) niet poetsen. Huisdieren zijn niet toegelaten in het restaurant, wel in de bar. Voor huisdieren wordt een toeslag gerekend.

KINDERBEDJES

Een kinderbedje kan tegen betaling gereserveerd worden aan de receptie. Na 16u00 kunnen wij niet meer garanderen dat het nog mogelijk is om een extra kinderbedje te plaatsen op uw kamer.

ROKEN

Roken in de publieke ruimtes is bij wet verboden. Roker op de kamer is enkel toegelaten op een rokerskamers. Bij het niet naleven van het rookverbod op de kamer en/of in het gebouw wordt er € 150,00 boete/schoonmaakkost in rekening gebracht. Het hotel beschikt niet over een rokerszaal of rookruimte.

KLUIS

In de kamer is een gratis kluis geïnstalleerd. Wij adviseren u om deze te gebruiken. Het hotel is niet verantwoordelijk voor  verdwenen voorwerpen uit uw kamer.

BAR

Onze bar is dagelijks geopend vanaf 10u30 tot 24u00. Wij voorzien geen bediening in onze bar, bestellingen worden afgehaald aan de toog. U kan in de bar ook terecht voor kleine snacks.

FIETSENSTALLING

Er is een gratis fietsenstalling in de garage van het hotel. Gelieve uw fiets af te sluiten met een fietsslot. De directie is niet verantwoordelijk voor diefstal.

BADJASSEN

 In het wellness center is het dragen van een badjas verplicht.
U kunt deze zelf meebrengen of huren aan de receptie van het wellness center. Er wordt hiervoor een waarborg aangerekend. Het dragen van een badjas is niet verplicht in het zwembad.

ROOMSERVICE

Is niet mogelijk in het hotel.

 

HAARDROGERS

Er is een haardroger in elke badkamer.

HANDDOEKEN

Zijn voorzien in de kamers, washandjes niet.

Sur une base régulière, nous envoyons des messages spéciaux avec des promotions de dernière minute et/ou d'arrangements particuliers. Si vous souhaitez recevoir ces informations, inscrivez-vous maintenant à notre newsletter en utilisant le bouton ci-dessous.

Hotel:

Seminaire

Wellness & Spa

 

BANKGEGEVENS

op naam van Royal Astrid nv
IBAN: BE54 7380 3412 2497
BIC: KREDBEBB

BETAALKAARTEN

Wij aanvaarden volgende betaalkaarten/kredietkaarten:
- MasterCard
                  - Visa
                  - Maestro
                  - Bancontact

RADIO

Op uw TV vindt u meerdere radiokanalen.

TOERISTENINFORMATIE

Aan de receptie is een stand met toeristische informatie. Meer info vindt u in de dienst van toerisme. Bezoek hun website: www.visitoostende.be

TRAM

De kusttram rijdt tussen De Panne en Knokke. De dienstregeling is hier terug te vinden.

WIFI

Draadloos internet is gratis beschikbaar in het volledige hotel.

TAXI

De receptie kan een taxi op bellen, deze is meestal binnen de 10min beschikbaar. Voor langere ritten dient u vooraf een taxi te reserveren.

ZWEMBAD

Het hotel beschikt over een binnenzwembad en whirlpoolen is dagelijks geopend van 9u tot 22u. De toegang is gratis. Het dragen van badkledij is verplicht. Vestiaire en lockers staan ter beschikking aan de ingang van het zwembad. De lockers sluiten met een muntstuk van 1 euro.

SCHOONMAAK

De kamers worden dagelijks schoongemaakt tussen 10u en 17u30.

SCHOENPOETSMACHINE

Staat voor U klaar in de lobby van het hotel.